De nieuwe trainer van Ajax heeft dat in de twee jaar hier ook niet gehaald

"De nieuwe trainer van Ajax heeft dat in de twee jaar hier ook niet gehaald"

17-06-2017 11:49
16

De nieuwe Telstar-trainer Mike Snoei denkt nog vier of vijf spelers nodig te hebben om zijn selectie rond te maken. Met die spelers wil de coach stunten door de play-offs om promotie naar de Eredivisie te halen.

"Met de tiende plaats zit je al in de play-offs", weet Snoei in gesprek met NH Sportcafé. De coach beseft ook dat het geen envoudige klus wordt. "De nieuwe trainer van Ajax heeft dat in de twee jaar dat hij hier trainer was ook niet gehaald." Daarmee doelt hij op Marcel Keizer, die tussen 2012 en 2014 werkzaam was bij de club.

Snoei heeft vooral baat bij de komst van een nieuwe aanvaller. "We hebben nu zestien veldspelers en drie keepers. Daar moeten er nog vier à vijf bij. Vooral een goede spits, maar daar is iedereen naar op zoek. Ik wil meer spelers die passen bij de mentaliteit van de IJmond, meer een vechtersmentaliteit. Dan kunnen ze misschien iets minder goed voetballen, maar ze moeten vooral minder goed tegen hun verlies kunnen dan de selecie van het afgelopen seizoen", aldus de nieuwe Telstar-coach.