'Chelsea-ster schrikt clubleiding af: contractonderhandelingen gestaakt'

'Chelsea-ster schrikt clubleiding af: contractonderhandelingen gestaakt'

23-06-2017 23:57
17

Chelsea wil het contract van Thibaut Courtois verlengen, maar de gesprekken daarover lopen niet van een leien dakje. De salariseisen van de Belg zijn volgens The Daily Mail niet mals.

Courtois verdient momenteel ongeveer 100.000 euro per week bij Chelsea. De doelman wil zijn verbintenis alleen verlengen als dat bedrag verdubbeld wordt. Hij zou dan ongeveer hetzelfde gaan verdienen als landgenoot Eden Hazard, al lijkt die ook in te zetten op een fikse verhoging.

De huidige verbintenis van Courtois loopt nog tot medio 2019. Chelsea lijkt daarom geen haast te maken en heeft de besprekingen voorlopig stilgelegd. Courtois heeft een ijzersterk jaar achter de rug met Chelsea, waarmee hij de Premier League-titel veroverde. Bovendien verzamelde hij de meeste clean sheets van alle keepers.

Courtois werd in het verleden gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, maar die interesse lijkt bekoeld. Volgens The Daily Mail kan daar echter verandering in komen als Chelsea en de Belg niet tot een akkoord komen.