'Ajax en PSV strijden om handtekening van Amerikaans toptalent'

'Ajax en PSV strijden om handtekening van Amerikaans toptalent'

24-06-2017 17:28
37

Het gonst zaterdag van de geruchten over een mogelijke transfer van een Amerikaans talent naar Ajax of PSV. Erik Palmer-Brown zou bovenaan het verlanglijstje van de twee Eredivisie-clubs staan.

Palmer-Brown is een twintigjarige verdediger van Kansas City, die zich in de kijker heeft gespeeld als jeugdinternational van de Verenigde Staten op het WK onder 20. Hij staat volgens Amerikaanse media in de belangstelling van een groot aantal clubs, waarvan Ajax en PSV het meest kansrijk zijn. Sterker nog, de race om de handtekening van Palmer-Brown zou alleen nog tussen de twee Eredivisie-clubs gaan.

Wedden

Meer odds

Indien de transfer doorgaat, sluit het Amerikaanse talent waarschijnlijk aan bij Jong Ajax of Jong PSV in de Jupiler League. Hij staat in eigen land te boek als één van de grootste talenten, al kwam hij afgelopen seizoen nauwelijks in actie voor zijn club Kansas City. Palmer-Brown mag over een week officieel praten met andere clubs, omdat zijn contract in Kansas op 31 december 2017 afloopt. Verlengt hij niet, dan is hij transfervrij.