Ik ben blij dat Excelsior me een tweede kans geeft om het recht te zetten

"Ik ben blij dat Excelsior me een tweede kans geeft om het recht te zetten"

Gepubliceerd: zondag 25 juni 2017 om 18:40zo 25-06-2017 om 18:40

Lorenzo Burnet hoopt bij Excelsior op sportieve revanche. De verdediger degradeerde onlangs met NEC naar de Jupiler League, terwijl zijn contract bij Slovan Bratislava werd ontbonden. Burnet speelde op huurbasis in Nijmegen.

"Ik ben heel erg blij, helemaal als je naar mijn afgelopen jaar kijkt, wat raar verlopen is", zegt Burnet tegenover RTV Rijnmond. "Zo'n raar seizoen is niet goed voor een voetballer. Ik ben blij dat Excelsior me een tweede kans geeft om het recht te zetten."

Het seizoen bij NEC verliep moeizaam voor Burnet. "Het doel was bij NEC om te handhaven en dat is niet gelukt. Maar het was wel een leerzaam half jaar. Ik heb geleerd dat je in elke situatie positief moet blijven. De mensen binnen de club bleven positief ondanks de slechte serie."

Burnet verliet FC Groningen voor een Slowaaks avontuur bij Bratislava, maar dat liep uit op een teleurstelling. "Het begon heel mooi. In het begin speelde ik veel, daarna niet. Het was een heel mooie ervaring, ik heb er zeker geen spijt van. Het heeft me echt wijzer gemaakt. Ik kan terugkijken op een leerzaam jaar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws