Chagrijnige Groenendijk: 'Had het anders verwacht, ongelooflijk om te zien'

Chagrijnige Groenendijk: 'Had het anders verwacht, ongelooflijk om te zien'

25-06-2017 21:46
16

Fons Groenendijk baalt van de onrust bij ADO Den Haag. Zolang het niet duidelijk is met welke begroting de club kan gaan werken, valt er namelijk ook weinig actie te verwachten op het gebied van inkomende transfers. Groenendijk beschikt momenteel over slechts veertien spelers.

Maandag staat de eerste training van het nieuwe seizoen gepland. "Alles is on hold gezet. Dat is vervelend", zegt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Omdat je de voorbereiding gebruikt om te werken aan een bepaalde speelwijze, wil je zo snel mogelijk een volledige groep tot je beschikking hebben. Dat gaat hem alleen niet worden. Ik neem het zoals het is, maar ik had het wel anders verwacht."

"Ik had gehoopt dat er iets op gang zou komen, maar het is de hele zomer onrustig geweest. Ongelooflijk om te zien dat alles en iedereen met elkaar aan het vechten is. ADO is zo'n mooie club", vervolgt Groenendijk zijn verhaal. 

"Daar zou iedereen achter moeten gaan staan. Ik verbaas me erover dat het de hele tijd over van alles en nog wat gaat, behalve over de spelersgroep. Daar is ADO niet bij geholpen. Het gaat erom dat wij straks weer presteren. Het wordt tijd dat er rust komt in de club." Na afloop van afgelopen seizoen verlengde Groenendijk zijn contract met twee jaar.