Heerenveen kan 8 miljoen vangen: Voor mijn carrière zou het een goede stap zijn

Heerenveen kan 8 miljoen vangen: "Voor mijn carrière zou het een goede stap zijn"

02-07-2017 07:21
31

Sam Larsson weigert iets prijs te geven over een mogelijk vertrek bij sc Heerenveen. Fiorentina zou de 24-jarige Zweed op de korrel hebben als opvolger van Federico Bernardeschi, die voor dertig miljoen euro op weg is naar Juventus.

Fiorentina heeft daarom wat te besteden en zou in de zoektocht naar een nieuwe linksbuiten zijn uitgekomen in Friesland. Heerenveen zou acht miljoen euro willen vangen voor Larsson. "De club heeft beloofd mee te zullen werken als er concrete belangstelling is voor mij", vertelt Larsson aan Sportbladet.

Op de vraag of Fiorentina concreet is, weigert hij antwoord te geven: "Ik kan geen commentaar geven op de naam van de geïnteresseerde club. Ik kan alleen zeggen dat de Serie A een geweldige competitie is. Ik zie het als een geweldige kans. Voor mijn carrière zou het ook een goede stap zijn."

Larsson heeft persoonlijk zijn beste seizoen ooit achter de rug bij Heerenveen. In 33 Eredivisie-duels was hij goed voor negen goals en twaalf assists. In de voorbije transferperiodes was Larsson ook al meerdere keren dicht bij een Italiaanse transfer.