'Strijd om Lukaku heeft gevolgen voor Tottenham: vrees voor United-interesse'

'Strijd om Lukaku heeft gevolgen voor Tottenham: vrees voor United-interesse'

08-07-2017 08:54
16

De strijd tussen Manchester United en Chelsea om Romelu Lukaku heeft mogelijk gevolgen voor Tottenham Hotspur. Volgens The Guardian houdt de situatie van Eric Dier verband met het transfergeweld rond de Belgische spits.

Als Manchester United aan het langste eind trekt in de strijd om Lukaku, kan het de komst van Chelsea-speler Nemanja Matic vergeten. De formatie uit Londen heeft geen zin om de rivaal in dat geval nóg verder te versterken. Dat betekent dat The Red Devils moeten doorschakelen en op dat moment komt Dier in beeld.

De club van manager José Mourinho zag eerder al een bod op de 23-jarige middenvelder worden afgewezen. United is echter bereid om het bedrag fors op te schroeven, ondanks de investering in Lukaku. Op Old Trafford hopen ze dat een bod van 56 miljoen euro volstaat om Tottenham te overtuigen.

Manager Mauricio Pochettino zit echter niet te wachten op een vertrek van Dier. De Argentijn houdt al rekening met een vertrek van Kyle Walker. De Spurs zijn gebaat bij een klapper vanwege de bouw van het nieuwe stadion, dat veel geld kost.