Lukaku reageert op United-transfer: 'Wie zegt er nee tegen de grootste club?'

Lukaku reageert op United-transfer: 'Wie zegt er nee tegen de grootste club?'

09-07-2017 09:24
47

Romelu Lukaku hoefde niet twee keer na te denken over zijn transfer naar Manchester United. De 24-jarige Belg, die voor zo'n 85 miljoen euro overkomt van Everton, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken.

United rondt waarschijnlijk op korte termijn de komst af van Lukaku, die in Los Angeles al de medische keuring onderging. "Toen zij belden heb ik geen twee keer hoeven nadenken. Het is een club die hongerig is om weer kampioen te worden en het voetbal te domineren. Het is de kans die ik als kind altijd al wilde", laat de spits weten aan ESPN.

Lukaku geeft de voorkeur aan een overstap naar Manchester United aan een terugkeer bij Chelsea. "Wie zegt er nee tegen de grootste club in de wereld?", aldus de Rode Duivel. "De beste club in Engeland, de beste fans. Het is de perfecte kans. Ik heb altijd gezegd dat ik wil spelen voor een ploeg die meestrijdt voor alle prijzen."

Lukaku wil met The Red Devils terug naar de top. "Manchester United wil een dominante kracht zijn, kijk naar de geschiedenis. Dat zegt genoeg. Om deel uit te maken van zo'n club, daar ben ik dankbaar voor. Nu is het tijd om harder te werken dan ik ooit heb gedaan, en ik ben daar ook bereid toe."