El Ahmadi prijst nieuw Vitesse-duo: Voetballend zeker op vooruit gaan

El Ahmadi prijst nieuw Vitesse-duo: "Voetballend zeker op vooruit gaan"

03-08-2017 20:18
7

Karim El Ahmadi heeft vertrouwen in het komende duel met Vitesse. Zaterdag staat de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma. "Ik heb er vertrouwen in. Iedereen ziet er fit uit", zegt de aanvoerder bij Feyenoord TV. 

"We zijn goed op weg. De nieuwe spelers passen zich goed in, dat gaat steeds beter. De trainingen gaan goed. De nieuwelingen, die echt bij Feyenoord passen, hebben zin in de eerste belangrijke wedstrijd", zegt El Ahmadi, die Vitesse aan de andere kant niet wil onderschatten. "Ze hebben goede spelers gehaald."

"Met Thomas Bruns en Thulani Serero zijn ze er voetballend zeker op vooruit gaan", vervolgt de middenvelder over de Arnhemmers. "En ze hebben een trainer met winnaarsmentaliteit (Henk Fraser, red.), wat hij ook bij de spelers krijgt. Dat is wel hoe je Vitesse kan beschrijven. Het is een moeilijk te bespelen ploeg."

El Ahmadi gaat tot slot in op zijn toekomst. Aan vertrekken denkt de 32-jarige middenvelder, die zijn achtste seizoen bij Feyenoord ingaat, niet. "Af en toe denk je toch wel: dat is veel. Ik heb het gewoon naar mijn zin bij Feyenoord en in de stad. De laatste jaren spelen we ook echt om prijzen, dat neem je toch mee in de beslissing om gewoon te blijven."