FC Twente nog niet klaar voor het seizoen: Wat er moet gebeuren? Is bekend hè

FC Twente nog niet klaar voor het seizoen: "Wat er moet gebeuren? Is bekend hè"

07-08-2017 12:31
16

FC Twente is nog niet helemaal klaar voor de start van het seizoen. Algemeen directeur Jan van Halst laat tegenover TC/Tubantia weten dat de selectie van de Tukkers dringend vers bloed nodig heeft.

"We zijn met het formeren van de selectie nog niet klaar met de voorbereiding", is het veelzeggende commentaar van Van Halst. "Wat er moet gebeuren? Dat is bekend hè. We hebben wat meer stootkracht voorin nodig. We waren afgelopen week zo goed als rond met een Hongaarse speler van 1. FC Kaiserslautern (Zoltan Stieber, red.), maar die krijgt dan toch nog een fantastisch bod vanuit Amerika, waarin wij financieel niet meekunnen. In die situatie zitten wij nu eenmaal."

Van Halst wil voor 1 september nog twee spelers aan de selectie toevoegen. "Iemand die creatief is op het middenveld en een buitenspeler met diepgang en snelheid." Ook trainer René Hake bevestigt dat zijn club dringend offensieve versterking nodig heeft. "Vanaf een meter of 25 voor het doel is het niet goed genoeg. Dan krijgen we ruzie met de bal, zijn de aannames niet goed en maken we de verkeerde keuzes."

Lees ook: Ongeduld neemt toe bij FC Twente: 'Snap dat mensen zich zorgen maken, logisch'