Ongeduld neemt toe bij FC Twente: 'Snap dat mensen zich zorgen maken, logisch'

Ongeduld neemt toe bij FC Twente: 'Snap dat mensen zich zorgen maken, logisch'

06-08-2017 14:53
19

Met de competitiestart voor de deur lijkt de selectie van FC Twente nog verre van klaar voor een nieuw seizoen. Dat beseft ook directeur Jan van Halst. In gesprek met TC/Tubantia geeft hij aan dat er nog zeker twee nieuwe spelers aan de spelersgroep worden toegevoegd voor 1 september.

"Iemand die creatief is op het middenveld en een vleugelspeler om meer snelheid en diepgang te creëren", aldus Van Halst. "Ik snap dat mensen zich zorgen maken, dat is logisch. Wij hebben geen zorgen, wij weten dat gewoon. Stapje voor stapje proberen wij de selectie uit te breiden."

De fans mogen zeker nog twee versterkingen verwachten. "Ja, voor 1 september. Zolang loopt de voorbereiding nog bij ons...", besluit Van Halst. "Op het middenveld en achterin staat het allemaal goed, alleen wij moeten uit een heel klein vijvertje vissen. Het is vervelend om daar steeds op terug te komen en wij klagen daar ook niet over, we weten dat."

Twente versterkte zich deze zomer met onder meer Danny Holla, Tom Boere en Haris Vuckic. Topscorer Enes Ünal, Kamohelo Mokotjo en Mateusz Klich vertrokken.