Kraay voorspelt PSV-titel en directe degradant: Het wanbeleid wordt afgestraft

Kraay voorspelt PSV-titel en directe degradant: "Het wanbeleid wordt afgestraft"

09-08-2017 12:24
82

PSV wordt kampioen en Roda JC degradeert rechtstreeks naar de Jupiler League. Dat is de voorspelling van Hans Kraay jr. voor het nieuwe Eredivisie-seizoen, dat vrijdagavond van start gaat. 

Luuk de Jong, die overigens in verband wordt gebracht met een transfer naar het buitenland, gaat zich volgens Kraay revancheren voor een dramatisch seizoen. "Hij gaat er 21 maken. In een heel slecht seizoen heeft hij niet één keer lopen terpentijnzeiken omdat hij geen goede voorzetten van de flanken kreeg", tekent Voetbal International op uit zijn mond. "Steeds heeft hij gesteld dat het aan hem lag. PSV wordt kampioen aan de hand van Luuk de Jong."

Roda eindigt op de achttiende plaats, denkt de analist. "Het wanbeleid wordt eens afgestraft. Ik heb medelijden met de Roda-aanhang die elke drie maanden een ander elftal moet aanmoedigen."

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen 'weet zeker' dat Feyenoord géén kampioen wordt. "Feyenoord heeft zekerheden ingeruild voor spelers die zelfs in de subtop niet verzekerd waren van basisplaatsen, laat staan dat ze altijd een hoog niveau haalden of hun ploeg wisten te dragen. Wordt zeker geen kampioen."