Update: Ajax reageert gedecideerd op transfergerucht rond middenvelder: 'Nee'

Update: Ajax reageert gedecideerd op transfergerucht rond middenvelder: 'Nee'

22-08-2017 16:23
163

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub 'weet helemaal niets' van de vermeende belangstelling van Ajax. De NOS heeft vernomen dat de topclub uit Amsterdam een oogje heeft op Ayoub, die dit kalenderjaar in grootste vorm steekt. 

Onlangs zag de international van Marokko een transfer naar Bursaspor afketsen. Voor de camera van de NOS wordt Ayoub zondag geconfronteerd met een mogelijke overstap naar Asterdam. "Belangstelling van Ajax? Daar weet ik niets van", lacht hij. 

"Het is voetbal, weet je. Als je presteert, dan ga je opvallen. Voor mij is het nu focussen op FC Utrecht. Ik wil nu een ronde verder komen in de Europa League", vervolgt Ayoub zijn verhaal. 

Of hij een transfer naar Amsterdam ziet zitten? "Ik heb altijd gezegd: de volgende stap voor mij zou de top-drie moeten zijn. Als dat niet mogelijk is, dan moet ik naar het buitenland. Ajax zou een mooie stap zijn, maar er is nu geen sprake van."

Update 22/8 16.23: Utrecht-middenvelder Ayoub is níet in beeld bij Ajax. De Amsterdamse club laat dat dinsdag weten aan Voetbal International. Afgelopen weken dook het gerucht op dat Ajax in de slotweek van de zomerse transfermarkt mogelijk een bod ging uitbrengen op Ayoub. Dat lijkt dus uitgesloten.