'Mourinho wil drie miljoen extra bovenop miljoenensalaris: Mendes plant gesprek'

'Mourinho wil drie miljoen extra bovenop miljoenensalaris: Mendes plant gesprek'

05-11-2017 10:13
12

Manchester United-manager Jose Mourinho zou aansturen op een salarisverhoging bij The Red Devils. Volgens de Engelse krant The Mirror wil de Portugees ruim drie miljoen euro extra verdienen, terwijl hij nu nog voor 13,5 miljoen op de loonlijst staan op Old Trafford.

Zaakwaarnemer Ed Woodward heeft rond nieuwjaar al een gesprek gepland met United-voorzitter Ed Woodward, meldt het medium. De club maakte onlangs bekend dat het een omzet van liefst 654 miljoen euro heeft behaald en Mourinho meent naar verluidt dat hij hier met het winnen van de Europa League en de kwalificatie voor de Champions League een respectabele bijdrage aan heeft geleverd. Een salarisverhoging zou in zijn ogen dus gerechtvaardigd zijn.

Mourinho is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Manchester United. De Portugees leidde The Mancunians vorig seizoen naar een teleurstellende zesde plek in de Premier League, maar pakte wel drie prijzen: het Community Shield, de League Cup en de Europa League. Tijdens deze jaargang is United beter uit de startblokken geschoten met een voorlopige tweede plek als gevolg.