Agüero over taxiongeluk: Toen ik dat hoorde, kon ik de dokter wel vermoorden

Agüero over taxiongeluk: "Toen ik dat hoorde, kon ik de dokter wel vermoorden"

09-11-2017 08:18
12

Sergio Agüero vertrekt mogelijk over anderhalf jaar bij Manchester City. De 29-jarige Argentijn groeide onlangs uit tot topscorer aller tijden namens The Citizens, maar denkt aan een terugkeer naar zijn geboorteland.

De spits, die momenteel samen met Tottenham Hotspur-collega Harry Kane de Engelse topscorerslijst aanvoert, hoopt ooit weer voor zijn oude liefde Independiente te spelen. "Het was altijd mijn intentie om terug te gaan naar Independiente wanneer mijn contract bij City afloopt", vertelt de Argentijn aan TyC Sports. Dit zou medio 2019 moeten gebeuren, maar Agüero sluit niet uit dat hij ook daarna nog in Manchester te bewonderen is. "Ik heb een optie om nog een jaar te verlengen, maar een terugkeer naar Argentinië kan altijd."

Daarnaast blikt Agüero terug op het taxiongeluk dat hij onlangs had in Amsterdam. De Argentijn had een concert van Colombiaan Maluma bezocht en was onderweg naar Schiphol, toen de taxi tegen een verkeerslicht botste. "Ik kreeg mijn riem in eerste instantie niet los, want ik zat helemaal vastgeklemd in de auto. Dat waren een paar vervelende minuten", vertelt Agüero aan Clarin. De spits werd behandeld in het ziekenhuis, waar hij hoorde dat hij voorlopig niet kon voetballen. "Toen kon ik dat hoorde, kon ik de dokter wel vermoorden, zo boos was ik."