'Beetje apart dat ik er naast werd gezet, aan mij om positief te blijven'

'Beetje apart dat ik er naast werd gezet, aan mij om positief te blijven'

17-12-2017 19:30
3

Paul Gladon was zondag goud waard voor Heracles Almelo in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (1-1), maar was na afloop niet helemaal tevreden. De spits begreep niet dat hij op de bank begon.

Gladon had de laatste weken een basisplaats onder Heracles-trainer John Stegeman, maar raakte die kwijt voor het competitieduel met Utrecht. In de 84ste minuut werd hij alsnog van stal gehaald en acht minuten na zijn invalbeurt maakte Gladon in extremis de gelijkmaker in De Galgenwaard.

"Als spits kun je je alleen maar laten zien met doelpunten en dat heb ik vandaag gedaan", aldus de spits tegen RTV Oost. Hij weet niet waarom hij zijn basisplek is kwijtgeraakt. "Ik vond een beetje apart dat ik er naast gezet werd, maar dat is de keuze van de trainer en dan is het aan mij om positief te blijven en hard te blijven werken."

Gladon is al met al wel tevreden. "We hebben ons puntentotaal verdubbeld in uitwedstrijden, dus dat is mooi. En natuurlijk voor mij persoonlijk is het mooi dat je invalt en belangrijk kan zijn voor de ploeg. Je moet hopen op een kans in die paar minuten, dat is gebeurd en dan is het lekker dat hij binnenvalt."