Feyenoord-vliegtuig na 1,5 jaar van stal gehaald: Daarna crashte hij

Feyenoord-vliegtuig na 1,5 jaar van stal gehaald: "Daarna crashte hij"

22-12-2017 08:22
5

Donderdagavond tegen Heracles Almelo was-ie er weer: de vliegtuig van Sven van Beek. De Feyenoord-verdediger maakte voor het eerst sinds 14 februari 2016 weer een doelpunt en vierde dat door op karakteristieke wijze te juichen.

"Het was lang geleden, vandaag (donderdag, red.) mocht ik hem weer een keertje opstarten. Daarna crashte hij", lacht Van Beek in gesprek met de NOS. "Iedereen weet dat ik dat doe bij een doelpunt. Het stond vast dat ik dat weer zou doen. Iedereen weet wat er met mij anderhalf jaar geleden gebeurd is (blessure, red.). Het heeft lang geduurd en heb er lang op moeten wachten. Ik ben er weer en heb ook nog mogen scoren. Ik heb er hard voor gewerkt en ben er iedere dag mee bezig geweest om terug te komen."

Van Beek constateerde een vlammend Feyenoord-begin, waarna zijn ploeg flink inzakte. "We begonnen de wedstrijd goed. Dan zie je dat we goed kunnen voetballen. We kwamen verdiend op 2-0. Na de tegengoal waren we het even kwijt. Dan moet je de wedstrijd over de streep trekken, dat hebben we gedaan." Het werd 2-1.