'Delegatie van club wacht PSV op in Amerika om over transfer te praten'

'Delegatie van club wacht PSV op in Amerika om over transfer te praten'

05-01-2018 21:05
48

De Mexicaanse afdeling van ESPN meldt dat Club América een nieuwe poging wil wagen voor Luuk de Jong. Dat PSV op trainingskamp naar Amerika gaat komt de Mexicaanse club alleen maar goed uit.

Maandag reist de selectie van Phillip Cocu naar Florida, waar een delegatie van Club América De Jong op wil wachten om hem te ontmoeten. Ook wil de club in gesprek met PSV om uiteindelijk een nieuw bod uit te brengen op De Jong (27). Uit het bericht van ESPN blijkt dat er nog geen streep is gezet door de naam van De Jong. Eerder op de dag maakte Club América bekend Jérémy Ménez te hebben gecontracteerd, waardoor diverse media ervan uit gingen dat De Jong definitief niet de overstap naar Mexico zou maken.

Het is de vraag of de poging van de Mexicaanse club kans van slagen heeft. Technisch manager Marcel Brands gaf donderdag tegen FOX Sports aan De Jong liever niet in de winter te willen verkopen, maar eventueel wel wil nadenken over een zomertransfer. Naar verluidt was Club América in eerste instantie bereid om zeven miljoen euro op tafel te leggen voor De Jong.