Brands maakt einde aan PSV-soap: géén concrete interesse, géén transfer

Brands maakt einde aan PSV-soap: géén concrete interesse, géén transfer

09-01-2018 06:40
35

Luuk de Jong verkaste deze maand niet naar het Mexicaanse Club América. PSV wil de spits niet verkopen. Technisch manager Marcel Brands laat dat weten aan onder meer het Eindhovens Dagblad. 

Het gonst al twee weken van de geruchten rond De Jong. Topclub Club América lijkt bereid om grof geld te betalen voor De Jong. Eind december werd er een bedrag van zeven miljoen euro genoemd. Van een concreet bod is echter geen sprake, vertelt Brands aan het EDVanuit Mexico is er één keer telefonisch geïnformeerd naar de targetman. Daarna bleef het stil. 

De transferkwestie is op dit moment dus 'niet actueel'; mócht Club América zich alsnog melden voor De Jong, dan laat PSV de club sowieso weten dat De Jong deze maand niet te koop is. De koploper van de Eredivisie wil het seizoen afmaken met de voormalig speler van onder meer FC Twente en Newcastle United. 

Brands zei tegen Mexicaanse media ook nog dat Hirving Lozano wat hem betreft het seizoen afmaakt in Eindhoven. De 22-jarige sensatie wordt in het buitenland gelinkt aan diverse topclubs.