'Obsessie bij Real Madrid: astronomische transfersom én Ronaldo voor Neymar'

'Obsessie bij Real Madrid: astronomische transfersom én Ronaldo voor Neymar'

14-01-2018 16:10
46

Een bizar gerucht uit Spanje: Real Madrid heeft plannen om een ongelooflijke som geld én Cristiano Ronaldo te bieden aan Paris Saint-Germain. In ruil daarvoor moet Neymar naar Spanje komen.

Dat meldt het Spaanse Cadena SER zondag. Ronaldo zit in een ongekende vormcrisis, waardoor Real Madrid voorzichtig kijkt naar een opvolger van naam. Voorzitter Florentino Perez zou zijn zinnen hebben gezet op één speler: Neymar. De Braziliaan van PSG moet de volgende Galáctico worden in het Bernabéu.

Dat de 'geobsedeerde' Perez bereid is ver te gaan, blijkt wel uit de plannen die hij en zijn team smeden om de komst van Neymar mogelijk te maken. Perez wil meer dan 222 miljoen euro betalen én Ronaldo in de deal betrekken. Het exacte bedrag wordt niet genoemd door Cadena SER.

Het is onduidelijk of Neymar openstaat voor een vertrek bij PSG. Hij speelt pas een halfjaar in Parijs, maar diverse media in Frankrijk en Spanje zijn ervan overtuigd dat hij het liefst terugwil naar Spanje. Neymar speelde vier seizoenen bij FC Barcelona. Op veertienjarige leeftijd liep hij eens twee weken stage bij Real Madrid.