'Verzoek Ajax aan zaakwaarnemer Younes, Premier League-interesse in Ajacied'

'Verzoek Ajax aan zaakwaarnemer Younes, Premier League-interesse in Ajacied'

18-01-2018 13:02
52

Ook Swansea City heeft interesse in Amin Younes, meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Het gaat naar verluidt nu tussen SSC Napoli en de Premier League-club. 

Ajax heeft zaakwaarnemer Nicolo Innocentin gevraagd om open kaart te spelen over de aanbieding van Swansea en Innocentin wil weten onder welke voorwaarden de vleugelaanvaller mag vertrekken. Anders hakt Younes zelf de knoop door. Volgens Di Marzio gaat de voorkeur van Younes uit naar Napoli. Het contract van de Duitser loopt komende zomer af. Ajax heeft de mogelijkheid om het contract met een jaar te verlengen, maar volgens Di Marzio gaat dat niet gebeuren.

Donderdagmiddag om 14.00 gaat de zaakwaarnemer van Younes in gesprek met Ajax om het over de aanbieding van Swansea te hebben. Di Marzio schrijft dat er daarna meer duidelijk wordt over de toekomst van de Ajacied. Younes was wel mee op trainingskamp met Ajax, maar deed afgelopen zaterdag niet mee met de 'hoofdmacht' van Ajax. Erik ten Hag stelde zijn beoogde basiselftal op tegen Lyngby BK en daar zat Younes niet bij. De Duitser deed mee in de tweede oefenwedstrijd, tegen MSV Duisburg.