NAC rondt weer een transfer af: deal tot zomer van 2018 met optie tot 2019

NAC rondt weer een transfer af: deal tot zomer van 2018 met optie tot 2019

27-01-2018 10:06
55

NAC Breda heeft de tweede transfer in twee dagen afgerond. Umar Sadiq wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van AS Roma.

Dat bevestigt de club, die vrijdag al Mitchell te Vrede wist vast te leggen, via de officiële kanalen. In de deal is ook een optie opgenomen waardoor de verhuurperiode van de twintigjarige aanvaller verlengd kan worden tot de zomer van 2019. Sadiq debuteerde in 2015 al voor AS Roma en werd de afgelopen jaren verhuurd aan Bologna en Torino.

Wedden

Meer odds

De komende weken zal NAC het papierwerk in orde maken. "In deze winterse transferperiode wilden wij scorend vermogen toevoegen en de concurrentie voorin flink vergroten. Dat is met de komst van Umar en Mitchell (te Vrede, red.) goed gelukt", zegt technisch manager Hans Smulders op de website van NAC. "Sadiq is een zeer talentvolle speler die al minuten heeft gemaakt in een topcompetitie. In zijn zoektocht naar meer speelminuten moet hij nu de concurrentie aangaan met de andere spitsen in onze selectie. Wij huren hem voor een half jaar, maar hebben wel de intentie uitgesproken om dit in de zomer te verlengen tot medio 2019."