'Tegenvaller voor Younes: Napoli biedt achttien miljoen op vleugelaanvaller'

'Tegenvaller voor Younes: Napoli biedt achttien miljoen op vleugelaanvaller'

30-01-2018 13:18
34

Amin Younes moet bij Napoli direct vrezen voor flinke concurrentie. De Napolitanen zijn favoriet in de strijd om de handtekening van Matteo Politano, die net als de Duitser als linksbuiten speelt.

Napoli is bereid om achttien miljoen euro te betalen voor Politano. Dat melden diverse Italiaanse media, waaronder Sky Italia. De aanvaller van Sassuolo wil zelf dolgraag de stap omhoog maken. De preses van Sassuolo houdt wel een slag om de arm. "Hij wil naar een grote club, maar het is niet alleen Napoli dat geïnteresseerd is." Naar verluidt is de 24-jarige Italiaan ook in beeld bij Juventus.

Napoli blijft evenwel favoriet volgens veel media. Politano was dit seizoen in twintig competitieduels goed voor drie goals en drie assists. Het merendeel van die duels speelde hij als linksbuiten. Voor Younes betekent dat een extra concurrent. De vleugelspeler van Ajax krijgt ook te maken met onder anderen Lorenzo Insigne.

Overigens wordt de transfer van Younes naar verwachting dinsdag afgerond. De advocaat van de buitenspeler zei maandag dat de deal vertraagd is om 'bureaucratische redenen' bij Ajax.