Feyenoord zet weg omhoog in: 'Maar als je zulke wedstrijden speelt is dat lastig'

Feyenoord zet weg omhoog in: 'Maar als je zulke wedstrijden speelt is dat lastig'

09-02-2018 10:30
23

Feyenoord scoorde donderdagavond na rust drie keer tegen FC Groningen en dus is de zure smaak weggespoeld na de nederlaag bij VVV-Venlo. Jens Toornstra hoopt dat de weg omhoog weer is ingezet.

"We willen omhoog kijken, maar als je wedstrijden speelt zoals die van afgelopen zondag (tegen VVV, red.) wordt dat wel lastig", zegt Toornstra in gesprek met Voetbal Inside. "Vandaag (donderdag, red.) hebben we een goede wedstrijd gespeeld, maar vorige week na de winst op PSV speelden we ook een mindere wedstrijd. We moeten gewoon op naar Vitesse en als we daar een goed resultaat boeken kunnen we weer omhoog kijken."

Feyenoord staat momenteel op de vierde plek met een achterstand van zeven punten op nummer drie AZ. "De derde plek is voorlopig wel het meest realistisch", zegt Toornstra over de doelstellingen van Feyenoord voor de rest van het seizoen. De regerend landskampioen is ook nog actief in het bekertoernooi. "Op dit moment geldt eigenlijk maar één ding: de beker winnen. Maar eerst zondag eens drie punten halen."