Stegeman staat open voor uitdaging: 'Waar ligt je plafond als trainer?'

Stegeman staat open voor uitdaging: 'Waar ligt je plafond als trainer?'

11-02-2018 10:40
15

John Stegeman gaat woensdag in gesprek met de clubleiding van Heracles Almelo over zijn aflopende contract. De trainer lijkt ook open te staan voor een stap hogerop.

"Gewoon om eens te kijken of het van beide kanten nog aantrekkelijk is om nog een jaar of jaren door te gaan. We zullen zien wat eruit komt", verklaart Stegeman het gesprek bij De Tafel van Kees. Hij houdt de deur open voor een nieuw avontuur. Kees Jansma en Hans Kraay Junior noemen FC Groningen en Vitesse als mogelijk interessante clubs.

Wedden

Meer odds

"Ik vind wel dat je heel goed moet kijken naar de uitdagingen die er zijn", aldus Stegeman. "De prikkels voor jezelf bij een club. Ik zit natuurlijk al tien jaar bij Heracles, zes jaar als assistent en dit is mijn vierde jaar als hoofdtrainer. Ik vind dat ik dat heel goed moet afwegen. Maar dat heb ik vorig jaar ook gedaan."

"Je gaat ook kijken: waar ligt je eigen plafond als trainer?", geeft Stegeman toe. Hij houdt zich nog niet bezig met de interesse. "Op dit moment heb ik aangegeven naar mijn zaakwaarnemer dat ik in eerste instantie het gesprek wil aangaan met Heracles. Dat vind ik wel zo netjes. Maar er is misschien wel wat interesse."