Carnavalsdebuut namens VVV: Verplicht drinken? Nee, dat is geen probleem

Carnavalsdebuut namens VVV: "Verplicht drinken? Nee, dat is geen probleem"

Gepubliceerd: zondag 11 februari 2018 om 11:14zo 11-02-2018 om 11:14

VVV-Venlo pakte zaterdagavond met behoudend voetbal een verdienstelijk punt op bezoek bij AZ. De Venlonaren konden daardoor met een goed gevoel de carnaval in, beaamden aanvoerder Danny Post en nieuwkomer Romeo Castelen na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports.

"Ik denk dat we tevreden moeten zijn met een puntje en dat er ook niet meer in zat. AZ is een van de best voetballende ploegen in Nederland en die hebben we op de juiste manier bestreden", reageerde Post vanuit het AFAS Stadion. Het puntje in Alkmaar gaat maandag goed gevierd worden door de Noord-Limburgers. "We hebben allemaal dezelfde outfit aan: lederhosen, dan lijken we toch een beetje op Duitsers."

De in de winterstop aangetrokken Castelen is afkomstig uit de Randstad en heeft nog nooit van zijn leven carnaval gevierd. "Het wordt heel spannend. Ik ken het zomercarnaval in Rotterdam, maar dit wordt heel anders natuurlijk", lacht de oud-international. "Moet ik verplicht drinken? Nee, dat is geen probleem voor mij. Als het moet, dan doen we het toch?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws