Bel Hassani verbannen in Alkmaar: Ik had daardoor geen idee

Bel Hassani verbannen in Alkmaar: "Ik had daardoor geen idee"

17-02-2018 15:21
33

Maandenlang moest de verbannen Iliass Bel Hassani het doen met speelminuten bij Jong AZ. Vorige week, thuis tegen VVV-Venlo (0-0), mocht de aanvaller weer eens aantreden in het eerste elftal. Hij hoopt dit seizoen nog belangrijk te kunnen zijn voor de nummer drie van de Eredivisie.

In 2017 kreeg Bel Hassani (25) van de AZ-leiding te horen dat hij mocht vertrekken. Van een transfer zag hij af. "Voor mij was het heel simpel. Ik wilde niet weggaan. Ik wil niet gezien worden als een miskoop", vertelt de oud-speler van Heracles Almelo en Sparta aan NH

Lange tijd liet John van den Brom hem niet meetrainen met de eerste selectie. "Ik heb het best wel moeilijk gehad. Er werd heel weinig met mij gesproken. Ik had daardoor geen idee wat ik moest doen om uiteindelijk wel in beeld te komen. Ik ben blij dat ik de laatste wedstrijd mocht invallen."

"Ik ben een trotse Rotterdammer en wij Rotterdammers geven niet zo snel op. Ik blijf doorgaan tot de laatste snik. Ik heb het gevoel dat ik nog belangrijk kan zijn dit seizoen", besluit hij strijdvaardig. AZ gaat zaterdagavond op bezoek bij NAC Breda.