Transfer bleef uit voor El Khayati: 'Ik heb wat gaten gehad in mijn cv'

Transfer bleef uit voor El Khayati: 'Ik heb wat gaten gehad in mijn cv'

18-02-2018 09:27
14

Nasser El Khayati is wekelijks de uitblinker bij ADO Den Haag, maar toch werd hij in de winterstop niet opgepikt door een grotere club. De 28-jarige aanvallende middenvelder is niet bezig met een transfer, al kan dat in de zomer veranderen.

"Ik heb in het verleden wat gaten gehad in mijn cv en veel wedstrijden niet gespeeld", stelt El Khayati in gesprek met FOX Sports. "Dan ga je nadenken. Op een gegeven moment heb ik in Engeland wel een goede carrière gehad. Dan kom je terug en is het puur wedstrijden spelen. Het was voor mij nog niet belangrijk om financieel onafhankelijk te worden."

"Ik ben niet meer de jongste, maar ik heb hiervoor gekozen om gewoon wekelijks te voetballen", vervolgt El Khayati, die wel een hoger doel in het achterhoofd heeft. "Als voetballer moet je dat altijd hebben. Ik heb dat zeker ook. Maar laten we eerst het seizoen afmaken met elf wedstrijden en dan kijken we verder."

El Khayati hoopt in die duels de Marokkaanse bondscoach te overtuigen. "Op dit moment zijn er zoveel Marokkaanse jongens die het zó goed doen. Het is een heel mooie motivatie voor iedereen. Ook voor mij. Het zou een droom zijn om mee te gaan naar het WK."