Tiener debuteert in De Kuip: 'Ik heb er zeker van genoten'

Tiener debuteert in De Kuip: 'Ik heb er zeker van genoten'

27-02-2018 08:58
10

Cody Gakpo heeft ontzettend genoten van zijn debuut in het eerste elftal van PSV. Zondagmiddag maakte de achttienjarige Eindhovenaar zijn opwachting tegen Feyenoord, dat in De Kuip met 3-1 werd verslagen. 

PSV-trainer Phillip Cocu liet Gakpo diep in de tweede helft invallen tegen de regerend kampioen. Dat hij mocht debuteren in een heuse topwedstrijd, zorgde niet voor extra spanning.

"Voetbal is voetbal, of dat nu in De Kuip is of hier. Het is wat ik het liefste doe, dus het maakt niet uit waar ik speel. Ik heb zeker genoten van mijn debuut bij PSV hoor, daar niet van", aldus de tiener in gesprek met het Eindhovens Dagblad. 

Maandagavond mocht Gako wéér aan de bak. Met Jong PSV nam hij het op tegen Jong AZ. Het duel ging met 2-1 verloren, vooral door twee zwakke momenten na de pauze. "We kwamen nog best goed uit de kleedkamer, maar ineens kregen we die twee goals om de oren. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Daarna komen we nog goed terug en zat er voor ons nog meer in, maar dat lukte niet."