Einde verhaal voor Kwakman (34): profloopbaan per direct beëindigd

Einde verhaal voor Kwakman (34): profloopbaan per direct beëindigd

Gepubliceerd: dinsdag 27 februari 2018 om 14:20di 27-02-2018 om 14:20

De profloopbaan van Kees Kwakman zit erop. De 34-jarige captain is per direct gestopt, maakt FC Volendam dinsdagmiddag bekend. Kwakman heeft te veel last van aanhoudend blessureleed. 

'In onderling overleg' is besloten dat Kwakman afgelopen vrijdag. zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld. Op bezoek bij Telstar ging Volendam hard onderuit, met 5-2. Dit seizoen stond de oud-speler van onder meer FC Groningen en NAC Breda slechts negen keer in de basis in de Jupiler League. 

"Er zijn ontelbare anekdotes, herinneringen en avonturen beleefd, zowel voor mij als mijn gezin. Ik ben een bevoorrecht mens geweest, vijtien jaar lang. Het was geweldig, meer dan ik ooit had durven dromen, maar aan alles komt een einde", zegt Kwakman op de website van FC Volendam.

"Vorig seizoen heb ik bijna alles gespeeld en dus begon ik dit seizoen vol goede moed. Maar letterlijk vanaf dag 1 is het tobben geweest. Al een aantal weken merk ik nu dat ik op trainingen en in wedstrijden fysiek en mentaal niet meer kan brengen wat ik zou willen en wat zou moeten als aanvoerder van Volendam."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws