Vreemde Younes-situatie bereikt Duitsland: 'WK-kansen worden er niet beter op'

Vreemde Younes-situatie bereikt Duitsland: 'WK-kansen worden er niet beter op'

12-03-2018 08:46
32

De situatie rond Amin Younes heeft inmiddels ook Duitsland bereikt. Het Duitse Kicker denkt dat de WK-kansen van de 24-jarige Ajacied er niet beter op zijn geworden gezien de ophef van de afgelopen maanden.

Younes leek afgelopen zomer de wintertransfer naar SSC Napoli te maken, maar keerde op het laatste moment terug bij Ajax vanwege 'privéomstandigheden'. Napoli claimt dat Younes in de zomer alsnog komt, maar de Ajacied is daar niet zo zeker van. Sinds zijn terugkeer zit hij onder Erik ten Hag op de bank. Zondag weigerde hij een minuut voor tijd in te vallen tegen sc Heerenveen, waardoor hij door veel critici onder vuur is genomen.

Kicker denkt dat alle ophef rond Younes hem flink dwars kan gaan zitten. 'Younes is afgelopen zomer transfervrij en riskeert een arbitragezaak. Napoli claimt dat er een contract is getekend. Dit allemaal zorgt ervoor dat de WK-kansen van Younes er niet beter op worden, wat hij misschien wel had verwacht na zijn optredens op de Confederations Cup', schrijft het Duitse voetbalblad.