Streppel geeft belangstelling voor hem toe: Er speelt wel wat

Streppel geeft belangstelling voor hem toe: "Er speelt wel wat"

16-03-2018 08:28
13

Jurgen Streppel staat in de belangstelling van een of meerdere clubs, claimt hij zelf. De afzwaaiende trainer van sc Heerenveen is niet van plan om een jaar op de bank te liggen en niets te doen.

"Er speelt wel wat, maar dat was al zo voordat de knoop bij Heerenveen was doorgehakt", zegt Streppel tegen de Leeuwarder Courant. "Voetbal is mijn passie. Ik ben niet van plan een jaar niks te doen. Maar eerst Utrecht (waar Heerenveen zaterdag tegen speelt, red.). Dat is nu het allerbelangrijkste."

Streppel vertrekt bij Heerenveen, naar verluidt omdat hij met de directie niet op een lijn zit. "Er was een aantal dingen waarvan ik dacht: die zouden veranderd moeten worden. Niet dat er iets schokkends is gebeurd trouwens. Totaal niet. Ik wil ook helemaal geen mensen beschadigen."

Streppel durfde zijn mening te geven. "Soms werd er iets mee gedaan, soms ook niet van. Met sommige zaken kon ik wel leven, met andere had ik meer moeite. Daar leer je van. Ik had zelf ook dingen anders kunnen doen. Maar dat denk ik iedere dag."