'Mourinho en Pogba praten niet meer; Fransman betrokken in transfer blitz'

'Mourinho en Pogba praten niet meer; Fransman betrokken in transfer blitz'

25-03-2018 07:29
27

Het is hommeles tussen Paul Pogba en manager José Mourinho bij Manchester United. De Franse middenvelder negeert de Portugees volledig op Old Trafford. Laatstgenoemde overweegt Pogba komende zomer te verkopen.

De verstandhouding tussen Pogba en Mourinho is ernstig bekoeld sinds de duurste speler van de Premier League op de bank moest plaatsnemen in de Champions League-duels met Sevilla. Pogba negeert zijn manager en communiceert via de overige leden van de technische staf, zo schrijft The Sun.

Volgens The Mirror is Mourinho zelfs bereid om Pogba komende zomer te betrekken in een transfer blitz. Hij hoopt op die manier Raphaël Varane en Toni Kroos los te weken bij Real Madrid, terwijl Paris Saint-Germain-duo Marquinhos en Marco Verratti als back-up dient. Alex Sandro van Juventus moet ondertussen de problemen op linksachter oplossen.

The Mirror denkt dat Mourinho het geduld met Pogba heeft verloren. Ook enkele United-oudgedienden als Michael Carrick en Ashley Young vinden dat de Fransman zich minder met social media en meer met voetbal moet bezighouden.

Overigens schreef The Sun vrijdag al dat Alexis Sánchez weinig geliefd is bij zijn teamgenoten.