'United pakt door: bod van 48 miljoen in de maak en salaris van 14 miljoen'

'United pakt door: bod van 48 miljoen in de maak en salaris van 14 miljoen'

29-03-2018 08:55
29

Manchester United pakt door in de strijd om de handtekening van Arturo Vidal. De zaakwaarnemer van de dertigjarige Chileen, Fernando Felicevich, is reeds in Engeland om te praten over een transfer, meldt La Cuarta.

Volgens de Chileense krant heeft United 48 miljoen euro over voor Vidal, die nog een contract tot medio 2019 heeft bij Bayern München. Door de komst van Leon Goretzka lijkt hij komende zomer echter te mogen vertrekken uit. Vidal moet bij United de leemte invullen die Michael Carrick achterlaat. Eerder schreven Engelse media al dat José Mourinho zijn middenveld wil renoveren.

Ook Chelsea dingt naar zijn gunsten en heeft met manager Antonio Conte een belangrijke troef in handen. De Italiaanse manager werkte bij Juventus al samen met de middenvelder, maar het is de vraag of hij volgend seizoen nog steeds de scepter zwaait op Stamford Bridge. Bovendien is het de vraag of The Blues financieel aan United kunnen tippen.

Voor Vidal ligt op Old Trafford een vierjarig contract klaar. In die periode kan hij veertien miljoen euro per seizoen verdienen, inclusief bonussen.