Franse media: Liverpool bereikt akkoord en betaalt 70 miljoen euro, Lyon ontkent

Franse media: Liverpool bereikt akkoord en betaalt 70 miljoen euro, Lyon ontkent

06-05-2018 19:15
23

Olympique Lyon heeft een akkoord bereikt met Liverpool over een transfer van Nabil Fekir. De Franse middenvelder speelt naar alle waarschijnlijkheid komend seizoen in de Premier League. 

In Frankrijk schrijven Canal+ en RMC Sport over een deal tussen Lyon en Liverpool over de smaakmaker van de Franse topclub. Volgens de berichtgeving hebben de clubs een akkoord bereikt over een transfersom van zeventig miljoen euro inclusief bonussen. Een aantal weken geleden werd in Engeland al de basis gelegd voor de aanstaande deal.

Fekir kan een vijfjarig contract gaan tekenen bij de club uit de Premier League, die overigens ook direct zijn 21-jarige broer Yassin Fekir overneemt van Lyon. Zelfs dan is de kooplust van Liverpool niet gestild: volgens RMC willen The Reds ook Ousmane Dembélé naar Engeland halen. De Franse aanvaller van FC Barcelona weet nog niet volledig te overtuigen in Spanje. 

Lyon ontkent
Lyon-president Jean-Michel Aulas heeft lucht gekregen van de berichtgeving. Hij is duidelijk: van een deal omtrent Fekir is geen sprake. "We hebben geen contact gehad met Liverpool vandaag. Fekir is gewoon nog hier en we hopen hem te kunnen behouden", aldus Aulas.