De Graafschap-huurling denkt aan rentree: 'Gooi mijn contract niet zomaar weg'

De Graafschap-huurling denkt aan rentree: 'Gooi mijn contract niet zomaar weg'

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 07:39ma 21-05-2018 om 07:39

Tarik Tissoudali is mogelijk ook volgend seizoen bij De Graafschap te bewonderen. De gehuurde buitenspeler keert in principe terug naar zijn eigenlijke werkgever, het Franse Le Havre, maar ziet het wel zitten om terug te keren op de Vijverberg.

"Ik heb het goed naar mijn zin bij De Graafschap. De club heeft mij de kans gegeven om weer veel speelminuten te maken. We spelen aanvallend voetbal, dat ligt me goed. Er is dus zeker een kans dat ik blijf", liet Tissoudali na afloop van de thuiswedstrijd tegen Almere City, waarin De Graafschap promotie afdwong, weten aan De Gelderlander. "Ik ga sowieso niet naar een andere club die onderin de Eredivisie meespeelt."

De in Amsterdam geboren buitenspeler ligt nog tot medio 2020 vast bij Le Havre. Veel zicht op speeltijd heeft Tissoudali echter niet. "Maar ik heb voor Nederlandse begrippen een heel goed contract bij Le Havre, dat ga ik niet zomaar weggooien. Ze willen van mij af en ik wil graag vertrekken, maar het moet financieel wel goed geregeld worden. Als ze mij het salaris van een x-aantal maanden meegeven, ben ik weg."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws