De Vrij: Ik heb bij de club aangegeven dat ik geen goed gevoel had over het duel

De Vrij: "Ik heb bij de club aangegeven dat ik geen goed gevoel had over het duel"

28-05-2018 13:48
12

Stefan de Vrij heeft voor de beladen wedstrijd tegen Internazionale bij zijn club SS Lazio aangegeven dat hij er geen goed gevoel over had. Bij het competitieslot stond een Champions League-ticket op het spel, waarbij De Vrij het met Lazio moest opnemen tegen zijn toekomstige werkgever Inter.

De verdediger was zich bewust van het dubbele belang. "In aanloop naar de wedstrijd heb ik bij de club aangegeven dat ik geen goed gevoel had over het duel. Aangezien ik het toch nooit goed kon doen. Maar de club gaf aan dat ze me wilden zien spelen." De Vrij stond in de basis, maar veroorzaakte een strafschop en werd kort daarna gewisseld.

"Dat was niet makkelijk", zegt De Vrij tegen Voetbal International. "Ik heb me gefocust op die wedstrijd en zo goed mogelijk gespeeld. Ik kan mezelf in de spiegel aankijken. Mensen die mij kennen, weten dat ik er alles aan heb gedaan. Van alle commotie heb ik niets gemerkt, daar heb ik me volledig voor afgesloten."

De Vrij bevestigde maandag dat hij volgend seizoen bij Inter speelt. "Ik heb zeer mooie jaren gehad bij Lazio. Volgens mij hebben we het maximale eruit gehaald. Behalve onze laatste doel helaas: het behalen van Champions League-voetbal. Van de geïnteresseerde clubs sprak Inter me het meest aan. Het project, de ambities en het gevoel dat ik erbij had. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft Inter me geboden."