'Real Madrid zoekt verder na Zidane-vertrek en denkt aan verrassende naam'

'Real Madrid zoekt verder na Zidane-vertrek en denkt aan verrassende naam'

11-06-2018 14:53
31

Andre Villas-Boas is de volgende trainer die aan Real Madrid wordt gelinkt. De Koninklijke is op zoek naar een opvolger van de plotseling vertrokken Zinedine Zidane.

De Franse media RMC en Radio Montecarlo melden maandag dat Villas-Boas in beeld is om aan de slag te gaan in het Estadio Santiago Bernabeu. Het eerste contact tussen de Spaanse grootmacht en Portugese trainer zou al gelegd zijn. Het is niet bekend of Villas-Boas openstaat voor een move.

Real Madrid hoeft in elk geval geen afkoopsom te betalen voor Villas-Boas, die clubloos is sinds zijn vertrek bij het Chinese Shanghai SIPG. De veertigjarige Portugees was eerder werkzaam bij FC Porto, Chelsea, Internazionale, Tottenham Hotspur en Zenit Sint-Petersburg. In de winter deed hij mee aan de Dakar Rally.

Ondanks de belangstelling voor Villas-Boas, prijkt de naam van Mauricio Pochettino nog steeds bovenaan het Madrileense verlanglijstje. Tottenham Hotspur laat de Argentijnse manager echter niet gaan. Ook Massimiliano Allegri, Antonio Conte, Michael Laudrup, Maurizio Sarri en Tite zijn genoemd.