'Naast Kluivert en Ziyech wil Roma nóg een speler met Ajax-verleden binnenhalen'

'Naast Kluivert en Ziyech wil Roma nóg een speler met Ajax-verleden binnenhalen'

15-06-2018 11:19
54

AS Roma wil naast Justin Kluivert en Hakim Ziyech nóg een speler met een Ajax-verleden naar Rome halen. De club zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Kenny Tete.

Volgens Il Romanista staat de back van Olympique Lyon in de belangstelling van I Giallorossi. Tete kwam in de tweede seizoenshelft in Frankrijk amper aan spelen toe en kan zijn carrière in Rome wellicht nieuw leven inblazen. Bovendien is Mino Raiola zijn zaakwaarnemer en daar heeft Roma momenteel goed contact mee.

Mocht het tot een overgang komen, krijgt AS Roma een behoorlijk Nederlands tintje. Rick Karsdorp en Kevin Strootman staan al onder contract in de Italiaanse hoofdstad en Justin Kluivert staat op het punt daar zijn handtekening te zetten. 

Tete ging in juli 2017 voor vier miljoen euro van Ajax naar Olympique Lyon. Daar kwam hij in zijn eerste seizoen tot 31 wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en vijf assists afleverde. Tete heeft in Frankrijk nog een contract tot juni 2021. Het is niet bekend of Lyon openstaat voor een transfer en hoeveel geld ze voor de back willen vangen.