Geruchten uit Rotterdam: Feyenoord-talent weigert contract en is op weg naar exit

Geruchten uit Rotterdam: Feyenoord-talent weigert contract en is op weg naar exit

Gepubliceerd: zaterdag 16 juni 2018 om 10:34za 16-06-2018 om 10:34

Feyenoord dreigt Melayro Bogarde kwijt te raken. Volgens Kuiptalk heeft de zestienjarige verdediger tot nu toe geweigerd om zijn handtekening te zetten onder een profcontract bij de Rotterdamse club.

Kuiptalk, dat het op het gebied van Feyenoord-jeugdspelers vaak bij het juiste eind heeft, heeft vernomen dat men verwacht dat Bogarde de Feyenoord-deur achter zich dicht trekt. De Rotterdammers willen graag met de jonge verdediger door, maar krijgen wellicht nul op het rekest. Bogarde schijnt in de belangstelling te staan van Premier League-clubs als Chelsea, Manchester City en Manchester United.

Bogarde is een jonge verdediger van zestien jaar die het afgelopen seizoen in Feyenoord O17 speelde. Hij kan ook op het middenveld spelen. Het is niet de eerste keer dat Bogarde, het neefje van oud-voetballer Winston Bogarde, gelinkt wordt aan een vertrek bij Feyenoord. Vorig jaar zomer meldde de Engelse kwaliteitskrant The Guardian al dat veel Premier League-topclubs achter het talent aanzitten. Ook Liverpool werd toen genoemd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws