PSV leent 'open en ambitieuze' spits uit: We gaan met elkaar een reis maken

PSV leent 'open en ambitieuze' spits uit: "We gaan met elkaar een reis maken"

19-06-2018 09:20
18

Sam Lammers kan niet wachten totdat het nieuwe seizoen begint. De Brabantse spits wordt door PSV aan sc Heerenveen verhuurd en wil er alles aan doen om zich in de kijker te spelen.

Lammers geldt al langere tijd als groot talent, maar een doorbraak in de hoofdmacht van PSV zat er vooralsnog niet in. "Afgelopen winter wilde ik ook al verhuurd worden. Maar toen ging Locadia weg en moest ik blijven", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. "Ik wilde er nu snel bij zijn, omdat ik gewoon een heel seizoen wil spelen. Daar was PSV het mee eens."

Ook in Heerenveen zijn ze tevreden over de deal. Trainer Jan Olde Riekerink heeft hoge verwachtingen van de 'open en ambitieuze' spits. "We gaan met elkaar een reis maken en uitzoeken hoe hij het beste tot zijn recht komt in het team." Technisch manager Gerry Hamstra sluit zich hierbij aan. "Ik volg hem al jaren. En het afgelopen seizoen heb ik dat heel intensief gedaan", aldus Hamstra. "Als je kijkt naar de belangstelling die er voor hem was in binnen- en buitenland, dan mogen we hartstikke trots zijn dat Sam hier nu is."

Lees ook: Afspraken tussen sc Heerenveen en PSV: 'Het is geen platte huurconstructie'

No Poll