Update: Nainggolan landt in Milaan voor afronding van opvallende toptransfer

Update: Nainggolan landt in Milaan voor afronding van opvallende toptransfer

24-06-2018 20:42
29

Het is zo goed als zeker dat Radja Nainggolan volgend seizoen voor Internazionale speelt. Zowel Belgische als Italiaanse media maken melding van een akkoord tussen AS Roma en Inter.

Met de transfer is volgens berichten een bedrag van 24 miljoen euro gemoeid. Inter was de afgelopen weken zeer concreet voor Nainggolan, die aasde op een transfer. In Milaan ligt een contract voor vijf seizoenen klaar tegen vijf miljoen euro per seizoen. De transfer zal begin juli officieel worden gemaakt. Dat heeft te maken met de regels rond Financial Fair Play. 

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport meldt dat Nainggolan gezelschap krijgt van een andere Rode Duivel: Mousa Dembélé. De middenvelder van Tottenham Hotspur staat ook in de belangstelling van Chinese clubs, maar heeft voor een Milanese transfer gekozen. Het contract van Dembélé loopt komend seizoen af, waardoor hij óf moet bijtekenen in Londen, óf een transfer moet maken.

Update 20.42: Radja Nainggolan wordt de ploeggenoot van Stefan de Vrij bij Internazionale. De Belgische middenvelder, die overkomt van AS Roma, pakte zondagavond het vliegtuig en is inmiddels geland in Milaan, waar hij maandag een medische keuring ondergaat. In juli zal hij worden gepresenteerd. De Italiaanse topclub betaalt naar verluidt 24 miljoen euro.