Update: 'FC Twente legt tweejarig contract klaar voor verloren zoon'

Update: 'FC Twente legt tweejarig contract klaar voor verloren zoon'

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 13:34zo 24-06-2018 om 13:34

FC Twente maakt werk van een opvallende transfer. Tim Hölscher kan in het kielzog van technisch directeur Ted van Leeuwen terugkeren bij de Enschedese club, meldt RTV Oost donderdagavond.

De 23-jarige middenvelder speelde vanaf 2009 in de jeugdopleiding van FC Twente. Hij werd in 2014 verhuurd aan Chemnitzer FC en vertrok vorig seizoen naar Go Ahead Eagles. Daar wist Hölscher geen indruk te maken, waarna Van Leeuwen hem oppikte en naar het Deense Esbjerg FB haalde. Van Leeuwen was daar toen technisch directeur. Nu lijkt een hereniging met de Duitser dus in de maak.

Twente heeft ook al contact gehad met de transfervrije Chris David. De Tukkers willen ook de middenvelder terughalen naar de Grolsch Veste, maar hij hoorde al weken niets meer van de club. David speelde in de jeugd van Twente, voordat hij op jonge leeftijd voor een avontuur bij Fulham koos. Hij keerde daarna terug in Enschede en speelde vervolgens voor Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Update 24/6 13.34: FC Twente is dicht bij de komst van Tim Hölscher. Dat meldt TC/Tubantia. In Enschede ligt een tweejarig contract klaar voor de 23-jarige Duitser, die de jeugdopleiding van Twente doorliep en op jonge leeftijd doorbrak in het eerste elftal. Toch was hij nooit een onomstreden basisspeler. Hölscher komt over van Esbjerg fB.

Poll

Gaat FC Twente meteen weer promoveren?

(10226 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws