Update: Vitesse heeft werkvergunning binnen: Algerijnse aanvaller kan aan de slag

Update: Vitesse heeft werkvergunning binnen: Algerijnse aanvaller kan aan de slag

25-06-2018 11:52
32

Vitesse begint over een kleine maand aan het seizoen met een Europa League-wedstrijd tegen het Roemeense Viitorul of het Luxemburgse Union. De Arnhemmers hebben echter nog veel werk te verrichten, stelt De Gelderlander.

Volgens het regionale medium moet de winnaar van de play-offs zich nog op meerdere posities versterken. Een extra centrale verdediger heeft de meeste prioriteit: Guram Kashia én Matt Miazga zijn vertrokken, waardoor aanwinst Rasmus Thelander en de blessuregevoelige Maikel van der Werff en Arnold Kruiswijk overblijven. Een extra middenvelder en een back-up voor linksbuiten Bryan Linssen lijken ook geen overbodige luxe. Vitesse hoopt Mason Mount nog een seizoen van Chelsea te kunnen huren, maar weet nog niet wat de Londenaren van plan zijn met de spelmaker.

De Arnhemmers moeten bovendien wachten totdat ze over Oussama Darfalou kunnen beschikken. De Algerijnse topschutter werd onlangs gepresenteerd in Arnhem, maar heeft nog geen werkvisum. Vitesse hoopt Darfalou mee te kunnen nemen naar het trainingskamp in Oostenrijk, waar de club van 4 tot 17 juli bivakkeert. Of de Algerijn ook van de partij is tijdens de Europa League-wedstrijden, is nog onduidelijk.

Update 25/6: Oussama Darfalou kan eindelijk aan de slag bij Vitesse. De werkvergunning van de Algerijnse aanvaller is binnen, zo laat de club weten via Twitter. Daardoor kan Darfalou mee naar het trainingskamp, van 4 tot 17 juli in Oostenrijk. 

No Poll