Lyon-preses maakt melding van interesse Real Madrid: 'Maar ook andere kampen'

  Lyon-preses maakt melding van interesse Real Madrid: 'Maar ook andere kampen'

  zaterdag 23 juni 2018 om 08:53

  Nabil Fekir mag zich in de belangstelling verheugen van Real Madrid. Dat claimt althans Jean-Michel Aulas, voorzitter van Olympique Lyon. Liverpool heeft er daarmee een forse concurrent bij.

  Fekir leek lange tijd op weg naar Liverpool, dat zo'n zestig miljoen euro voor hem wilde betalen. De Franse international gaf al zijn eerste interview voor het clubkanaal van The Reds, maar tijdens de medische keuring kwam een probleem met zijn gewrichtsband aan het licht. Aulas, die vond dat het allemaal te lang duurde, trok vervolgens de stekker uit de deal, vertelt hij.

  Liverpool is desondanks nog altijd in de markt voor Fekir, maar is dus niet meer de enige gegadigde. "Doordat de transfer naar Liverpool niet doorging, is er veel interesse van andere clubs gekomen. Van Real Madrid, maar ook vanuit andere kampen. Er is van alles mogelijk", stelt Aulas in gesprek met RT France.

  Fekir was het afgelopen seizoen goed voor achttien goals en acht assists in dertig optredens in de Ligue 1. Momenteel is de aanvallende middenvelder met Frankrijk actief op het WK.

  Plaats een reactie

  Smithsonian +31898
  zaterdag 23 juni 2018 om 09:23
  Prima speler. Kan zeker de stap maken.
  Vind ik leuk
  Demi +294
  zaterdag 23 juni 2018 om 09:44
  Prijs (druk) opdrijven noemen ze dat
  Vind ik leuk
  Karakter1 +1334
  zaterdag 23 juni 2018 om 11:19
  Of dit de waarheid is valt natuurlijk maar te bezien. Die voorzitter heeft 70 miljoen door zijn neus geboord zien worden, omdat de medische keuring problemen aan het licht bracht. Nu zit hij met een speler die hij misschien niet meer kwijt komt. Als je dan interesse van een Real Madrid veinst is de kans groter dat hij alsnog vertrekt. Jij je miljoenen én een in potentie 'gevaarlijke speler' kwijt.
  Vind ik leuk
  Jarinr10 +10909
  zaterdag 23 juni 2018 om 15:45
  Liverpool keurt m af maar heeft toch nog interesse.vreemd toch??
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws