Degradatiekandidaat ontvangt titelkandidaat: 'Beste ploeg met beste spelers'

Degradatiekandidaat ontvangt titelkandidaat: 'Beste ploeg met beste spelers'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 14:47vr 17-08-2018 om 14:47

VVV-trainer Maurice Steijn voert geen wijzigingen door in zijn elftal na de verrassende 0-1 zege bij Willem II vorige week. De Limburgers ontvangen zaterdag titelkandidaat Ajax in eigen huis.

Steijn verwacht dat de Amsterdammers – in tegenstelling tot vorige week – in hun sterkste opstelling aan de aftrap verschijnen. "Ajax speelt woensdag weer in de Champions League tegen Dynamo Kiev, maar ik denk niet dat Ten Hag spelers rust gaat geven", laat Steijn weten, geciteerd door de Limburger. "Doet hij dat wel dan staat er evengoed een zeer sterke ploeg tegenover ons."

"Ajax had die wedstrijd tegen Heracles ook gewoon kunnen winnen", vervolgt Steijn. "Het is heel simpel. Zaterdag spelen we tegen de beste ploeg van Nederland met de beste spelers." Zelf houdt Steijn ook vast aan dezelfde formatie, al verwacht hij wel meer van vleugelspelers Martin Samuelsen en Peter van Ooijen.

"Begrijp me niet verkeerd. Ze hebben goed gespeeld in dienst van het elftal, maar aanvallend gezien moeten ze wel meer diepte in hun spel pakken en voor afwisseling zorgen. Dan kun je een tegenstander verrassen."

Opstelling VVV tegen Ajax: Unnerstall; Kum, Röseler, Promes, Janssen; Post, Rutten, Susic; Van Ooijen, Seuntejns en Samuelsen.

Poll

Wat wordt VVV-Ajax?

(3367 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws