Brama blij verrast: Het leek wel alsof Ronaldo in de Veste was aangekomen

Brama blij verrast: "Het leek wel alsof Ronaldo in de Veste was aangekomen"

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 22:45vr 17-08-2018 om 22:45

FC Twente begon vrijdagavond sterk aan het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg won in een vrijwel volle Grolsch Veste met 2-1 van Sparta. Wout Brama was onder de indruk van de sfeer.

"Het was heel leuk. We zijn goed ontvangen als ploeg", laat de teruggekeerde middenvelder weten aan TC Tubantia. "Het spel was wat onrustig en ging op en neer. Een aantal goede fases, maar ook een aantal mindere. Een gelijkspel was terecht geweest, maar wij zijn de gelukkige", aldus Brama, die veelvuldig werd toegezongen.

Dat het 'Obladi Oblada, Woutje Brama' regelmatig klonk deed de routinier goed. "Het is leuk als je gewaardeerd wordt door het publiek. Het leek wel alsof Cristiano Ronaldo in de Veste was aangekomen. Dat is heel leuk. De zege is een bevrijding voor alle Twente-supporters. De mensen zijn in groten getale gekomen en dat is fantastisch. Iedereen ging helemaal los na alle ellende die de club heeft meegemaakt."

Brama zag dat Twente weinig last meer had van de degradatie. "We spelen met heel veel jongens die hier vorig jaar nog niet waren. Dat is een nadeel omdat je laat bij elkaar bent en nog niet echt automatismes hebt, maar tegelijkertijd heb je niet de ellende van de laatste jaren meegemaakt. Er is weinig bagage van vorig jaar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws