Tranendal voor Janssen bij Spurs: niet eens ingeschreven voor competitie

Tranendal voor Janssen bij Spurs: niet eens ingeschreven voor competitie

04-09-2018 14:26
70

Dat Vincent Janssen volledig uit beeld is bij Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino, is deze week nogmaals bevestigd. De Nederlandse spits ontbreekt op de spelerslijst voor de Premier League van Spurs. Dat betekent dat Janssen tot 2019 sowieso niet in actie komt. 

De 24-jarige Janssen herstelt momenteel van een voetblessure. Hij kampt al een tijdje met problemen met zijn voet. Afgelopen seizoen werd de voormalig aanvaller van AZ door Tottenham verhuurd aan Fenerbahçe. Het avontuur in Turkije eindigde vanwege blessureperikelen in mineur. 

Terug in Londen werd al snel duidelijk dat het bij Spurs einde verhaal is voor de zeventienvoudig international van Oranje. Janssen kreeg géén rugnummer toebedeeld. Maandag maakte de Premier League de spelerslijsten van alle clubs bekend. De naam van Janssen ontbreekt. Spurs heeft 24 spelers ingeschreven. Engelse ploegen mogen maar een bepaald aantal spelers van 21 jaar en ouder inschrijven. Na de transferwindow van januari 2019 mogen er pas weer wijzigingen worden doorgevoerd.

Janssen heeft bij Spurs nog een contract tot de zomer van 2020.