LIVE-discussie: PEC hoeft te grazen genomen Emmen-aanvoerder niet te vrezen

LIVE-discussie: PEC hoeft te grazen genomen Emmen-aanvoerder niet te vrezen

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 13:42zo 23-09-2018 om 13:42

FC Emmen en PEC Zwolle spelen zondag een zespuntenwedstrijd aan de Oude Meerdijk. Beide ploegen beginnen met één wijziging aan het Eredivisie-duel.

Emmen-trainer Dick Lukkien voert één wijziging door ten opzichte van de vorige wedstrijd, uit tegen FC Utrecht (1-3 overwinning). Alexander Bannink verliest zijn basisplaats aan Luciano Slagveer. Aanvoerder Anco Jansen is nog steeds niet fit genoeg om te spelen. In de nacht van zaterdag op zondag werd hij overigens te pakken genomen door supporters van PEC, die zijn auto hadden ingepakt met blauwe folie.

Bij PEC Zwolle ook één wijziging. Alessandro Tripaldelli heeft één wedstrijd mogen genieten van zijn basisplaats en zit zondag weer op de bank naast trainer John van 't Schip. Zian Flemming is zijn vervanger. Thomas Lam, die vorige week nog op het middenveld stond, schuift daardoor een linie naar achteren, naar het centrum van de verdediging. Emmen en PEC trappen om 14.30 uur af.

De opstellingen:

FC Emmen: Scherpen; Klok, Veendorp, Bakker, Cavlan; Niemeijer, Bijl, Ben Moussa, Chacón; Pedersen, Slagveer.

PEC Zwolle: Van der Hart; Ehizibue, Van den Berg, Lam, Van Polen; Flemming, Leemans, Dekker; Namli, Van Duinen, Van Crooij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws