Perez velt oordeel: 'Hij gaat er geen winnend team van maken'

Perez velt oordeel: 'Hij gaat er geen winnend team van maken'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 14:44di 25-09-2018 om 14:44

Kenneth Perez is niet bepaald onder de indruk van FC Groningen. De Deense analist van FOX Sports geeft bij Natafelen met Kees aan dat de teloorgang 'eigenlijk een proces van de afgelopen drie à vier jaar is geweest'.

Het gaat niet goed met FC Groningen. Na de nederlaag tegen AZ is de ploeg van Danny Buijs nog steeds de hekkensluiter van de Eredivisie. Perez vindt dat FC Groningen geen goed team heeft, met weinig uitblinkers. "Het zal waarschijnlijk ook met de financiën te maken hebben, waardoor er niet veel mogelijk is. Alleen Ritsu Doan die heel goed speelde in de spits tegen AZ."

Er zijn steeds meer lege plekken te zien op de tribunes bij de Noorderlingen. Volgens Perez heeft dit zijn redenen. "Ik mis een speler die de mensen naar het stadion laat komen. Gister was het natuurlijk best wel een treurig gezicht op de tribunes. Best wel leeg, maar ze hebben niet de Suarez, de Nevland. Zo'n speler hebben ze niet, die het een soort van bij elkaar brengt. Ze hebben nu een dertien in een dozijn-elftal."

Bovendien heeft Perez niet het idee dat Buijs en technisch manager Ron Jans het tij gaan keren voor de Groningers. "Daar maakt een Danny Buijs of een Ron Jans, of wie dan ook die niet absoluut top, top, top is geen winnend elftal van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat FC Groningen degraderen?

Ik denk het wel
22%
Nee, het komt nog goed
46%
Te vroeg om daar over te besluiten
33%
(2475 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws